Постинг
01.11.2010 23:30 -
Рецепта за Друсан кебап :)
Рецепта за Друсан кебап :)
Друсан кебап :)
Порции: 4
Необходимо време: 20мин.
Продукти:
Свинско месо от бут - 1 кг.
4 големи глави кромид лук
сол и черен пипер на вкус
(изпратете снимка)
Начин на приготвяне:
Приготвянето е изключително лесно и бързо , а резултата е невероятен.
Първо нарязвате месото на хапки, изпържвате го, като след като се изпържи го слагате в една тенджера, в която предварително сте нарязали лука на дребно. Разбира се не е задължително главите лук да се 4, може и една, това си е лично предпочитание. След като изпържите месото и сте го добавили към лука сте почти на финалната права. Добавяте сол и черен пипер на вкус и слагате тенджерата да се позапържи, най - много 5 мин, не повече. Даже ако питате мен и 5 са много 1-2 минутки. Следва кулминацията. Взимате капака на тенджерата и я захлупвате. Хващате я за двете дръжки , като с палеца притискате капака и започвате да я друсате или ако повече ви харесва да я тръскате нагоре - надолу. Повторете това десетина пъти. С това приготвянето завършва.
Друсан кебап :)
Порции: 4
Необходимо време: 20мин.
Продукти:
Свинско месо от бут - 1 кг.
4 големи глави кромид лук
сол и черен пипер на вкус
(изпратете снимка)
Начин на приготвяне:
Приготвянето е изключително лесно и бързо , а резултата е невероятен.
Първо нарязвате месото на хапки, изпържвате го, като след като се изпържи го слагате в една тенджера, в която предварително сте нарязали лука на дребно. Разбира се не е задължително главите лук да се 4, може и една, това си е лично предпочитание. След като изпържите месото и сте го добавили към лука сте почти на финалната права. Добавяте сол и черен пипер на вкус и слагате тенджерата да се позапържи, най - много 5 мин, не повече. Даже ако питате мен и 5 са много 1-2 минутки. Следва кулминацията. Взимате капака на тенджерата и я захлупвате. Хващате я за двете дръжки , като с палеца притискате капака и започвате да я друсате или ако повече ви харесва да я тръскате нагоре - надолу. Повторете това десетина пъти. С това приготвянето завършва.
Немски журналист: Миро е член на междуна...
Заслужава ли затвор астрологът, предрекъ...
ЮНСКА РЕЦЕПТА
Заслужава ли затвор астрологът, предрекъ...
ЮНСКА РЕЦЕПТА
Няма коментари
Търсене
За този блог
Гласове: 2924
Блогрол
1. интригуващо
2. hristam
3. далавера оод
4. никога не пропускам да надникна в блога на Sulla
5. искаш котка?
6. блога на вера - фен съм й
7. бест оф янчев
8. makdonalds or arabian food
9. пришълец в София
10. при бай Пешо
11. самотни души
12. не ме бий моля те...
13. моят котарак....
14. баничкомобил
15. как станах блог-идол /в 3 части/
16. Kак да блогваме по-добре - три сигурни стъпки
17. още един блог който трябва да се наглежда...
18. лудост
19. marcusjunius
20. великденско настроение
21. мечо пух
22. грях / разказ/
23. как се прави успешен пост... /автор Иво Беров/
24. видовете пътници
25. кучешка история
26. голямото чукане
27. апетитно
28. блог Дъ бест - http://bubulinka.blog.bg/
29. из архивите на blog.bg - за Иван Ангелов
2. hristam
3. далавера оод
4. никога не пропускам да надникна в блога на Sulla
5. искаш котка?
6. блога на вера - фен съм й
7. бест оф янчев
8. makdonalds or arabian food
9. пришълец в София
10. при бай Пешо
11. самотни души
12. не ме бий моля те...
13. моят котарак....
14. баничкомобил
15. как станах блог-идол /в 3 части/
16. Kак да блогваме по-добре - три сигурни стъпки
17. още един блог който трябва да се наглежда...
18. лудост
19. marcusjunius
20. великденско настроение
21. мечо пух
22. грях / разказ/
23. как се прави успешен пост... /автор Иво Беров/
24. видовете пътници
25. кучешка история
26. голямото чукане
27. апетитно
28. блог Дъ бест - http://bubulinka.blog.bg/
29. из архивите на blog.bg - за Иван Ангелов