Прочетен: 1281 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 28.08.2010 18:03
Продукти:
2 патладжана
1 чаша нарязан лук
1 стрък пресен чесън
400 гр. агнешко/друго/месо
3-4 стръка магданоз
2-3 стръка джоджен
2 домата
1 чаша сирене Feta
кашкавал по желание
Приготвяне:
Патладжаните нарязваме на половина.
Издълбаваме, поръсваме със сол издълбаните половини и издълбаното и оставяме за 20 мин. да се отцеждат.
В касерола запържваме дребно нарязан лук, чесън и месото накълцано или смляно.
Добавяме и дребнонарязаната вътрешна част от патладжаните.
Запържваме до порозовяване и снемаме от огъня.
Добавяме зелените подправки, нарязаните на дребно домати и натрошеното сирене Фета.
Разбъркваме и пълним патладжаните.
Печем около 50 мин. в предварително загрята фурна на 200*С
По желание накрая настъргваме и по малко кашкавал и запичаме.
Сервираме топли.
източник:/cookbookcatchal/
2. hristam
3. далавера оод
4. никога не пропускам да надникна в блога на Sulla
5. искаш котка?
6. блога на вера - фен съм й
7. бест оф янчев
8. makdonalds or arabian food
9. пришълец в София
10. при бай Пешо
11. самотни души
12. не ме бий моля те...
13. моят котарак....
14. баничкомобил
15. как станах блог-идол /в 3 части/
16. Kак да блогваме по-добре - три сигурни стъпки
17. още един блог който трябва да се наглежда...
18. лудост
19. marcusjunius
20. великденско настроение
21. мечо пух
22. грях / разказ/
23. как се прави успешен пост... /автор Иво Беров/
24. видовете пътници
25. кучешка история
26. голямото чукане
27. апетитно
28. блог Дъ бест - http://bubulinka.blog.bg/
29. из архивите на blog.bg - за Иван Ангелов