Постинг
16.01.2019 19:29 -
Свинска пача
Автор: kulinaria
Категория: Рецепти
Прочетен: 8551 Коментари: 1 Гласове:
Последна промяна: 16.01.2019 19:31
Прочетен: 8551 Коментари: 1 Гласове:
3
Последна промяна: 16.01.2019 19:31
Дойде и този момент, когато да сготвя първата си "свинска пача". Приготвих я от свински джолан и се получи наистина сполучлива като за първи път. Знам по принцип, че се приготвя от свински крачета, но може би месцето от джоланът я направи определено мое любимо ястие през зимния период.
В дни като този, мразовито студени и редуващи се делник след празник почувствах нуждата от една гореща "Джолан чорба", приготвена точно по тази рецепта: https://bit.ly/2TSkVW0 от Gotvarstvo.Net - Вашият кулинарен помощник!
По идея на любимата ми шкембе чорба, застройката я правя по идентичен начин, което може да се определи и като моя импровизация на вкусно Шкембенце с джоланче. Съхранява се в хладилник, желира се добре. Затопля се до горещо преди консумация. Една чорба, на която малко мъже биха устоили.. Да ви е сладко!
В дни като този, мразовито студени и редуващи се делник след празник почувствах нуждата от една гореща "Джолан чорба", приготвена точно по тази рецепта: https://bit.ly/2TSkVW0 от Gotvarstvo.Net - Вашият кулинарен помощник!
По идея на любимата ми шкембе чорба, застройката я правя по идентичен начин, което може да се определи и като моя импровизация на вкусно Шкембенце с джоланче. Съхранява се в хладилник, желира се добре. Затопля се до горещо преди консумация. Една чорба, на която малко мъже биха устоили.. Да ви е сладко!
Вълнообразно
10 правила, които завинаги ще променят ж...
Партийците пак се уредиха
Руската федерация не само приземи скъп а...
Партийците пак се уредиха
Руската федерация не само приземи скъп а...
Търсене