Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2014 00:19 - номерологично за числото 6 и други такива...
Автор: thedarkangel1977 Категория: Забавление   
Прочетен: 2590 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 19.01.2014 00:28


 ЧИСЛОТО 6

imageСимволизирано от шестте цвята на дъгата, на баланса и хар­монията.
По правилата на сборуването 6 = 1 +2 + 3, където 1 озна­чава мъж, 2 - жена и 3 - любовен триъгълник. За жените, родени под знака на шестицата, това е синоним на майката в семейство­то, на добра стопанка с присъщите й качества - склонност към топлота, уют и трудолюбие. За мъжете шестицата означава за­вършеният от висшите сили универсален мъж. Хексаграмата е знак на макрокосмоса, звезда на магията и кабалата. 6 е символ на надеждността. Това е идеалното число, което се дели както на четното число 2, така и на нечетното 3, обеди­нявайки по този начин елементите на всяко от тях.

6 е числото на планетата на любовта и на всички видове из­куства. То символизира богата душевност и вътрешна красота, изк­лючителна нежност и топлота, болезнена чувствителност и лес­на ранимост от грубостите и ниските постъпки в живота. То е израз на изтънчения вкус към всичко прекрасно, на влечението към спорта, музиката и литературата. Символ е и на любовта, приятелството и радостта на творческата изява. Хората от този тип излъчват чувствителност, те всички (без изключение) са обичани. Тяхното очарование им помага да прео­долеят подводните рифове на живота. Тъй като всичко постигат с невероятна лекота, трябва да боравят особено внимателно с па­рите, защото в противен случай рискуват да понесат големи за­губи. По някакъв странен начин обаче те винаги имат достатъчно средства. Често влизат в брачен съюз със състоятелен партньор. Обичат всичко прекрасно и се отличават с весел нрав. Често вън­шно са много привлекателни хора, макар че това понякога ги пра­ви високомерни. Те са винаги в крак с времето, предприемчиви и общителни са, притежават артистични способности. Работят с особен успех в онези сфери, където е необходимо да се общува с хората. Родените под знака на това число са изключително спра­ведливи. Способни са чрез трудолюбието си да достигнат каква­то и да било цел, но предпочитанието им в повечето случаи е да се потопят в морето от житейски радости.
http://magicaura.com/Znachenieto-na-cifrite-Chislata-5-i-6-art1237.html

РОДЕНИТЕ НА ШЕСТО ЧИСЛО

Хората, родени под влиянието на числото 6, се ръководят от планетата Венера, която означава господство на любовта и всич­ко, което се отнася до любовта и противоположния пол. Те мо­же и да не са физически съвършени, но са ярки на външен вид и притежават феноменален чар. Чрез своята превзетост и начинът, по който се изразяват, привличат хората от противоположния пол, така, както пламъкът привлича пеперудите.

Числото 6 са романтици и идеалисти и стават почти роби на този, когото обичат. Те са много чувствителни към обкръжаващата ги среда и се заобикалят с красиви неща, ако имат средст­ва за това. Тези, които имат късмета да бъдат богати, най-вероятно ще станат предани покровители на изкуствата. Же­на, родена под знака на числото шест е добра домакиня и й дос­тавя голямо удоволствие да кани гости. Тя обича да украсява дома си, старае се да го направи красив и уютен.

Емоции и секс. Всички, родени под влиянието на числото 6, во­дят пълноценен емоционален живот. Те са романтици по приро­да и идеалисти по предразположение. Техните емоционални и сексуални склонности са равно балансирани и нуждите им са ед­накви и на двете плоскости. Обичат както със сърцето, така и с тялото си. Те са горещи любовници и се ангажират емоционал­но и физически. Любовта им се ражда както в ума, така и в тя­лото. Имат огромна физическа привлекателност за противоположния пол и обаяние, присъщо само на тях. То не мо­же да се определи, а само да се почувства.

Любители на природата, те разцъфват под влиянието на кра­сивото. Откликват силно на музиката и имат остро чувство за ес­тетичното. Искрени са в чувствата си, защото се стремят към идеалното и няма да измамят оказаното им доверие. Родените под знака на числото 6 са решителни и твърди при осъществява­нето на плановете си и са способни да мислят ясно. Въпреки своя реализъм и романтизъм, те са практични и се трудят много упо­рито, независимо на каква работа са.

Това е едно от най-добрите числа, под които човек би могъл да се роди, защото е облагодетелствано с почти всички страни на човешкия темперамент – идеалист, но практичен; романтик, но искрен; привлекателен, но верен – съчетания, най-близки до иде­алното.

Отрицателни качества. Ако родените под това число бъдат случайно предадени от някой, на когото вярват, те стават отмъс­тителни и омразата им е толкова дълбока, колкото е била лю­бовта им. Накратко, те са крайни и така както са верни и искрени в чувствата си, стават злобни и зли в омразата си. Тяхната враж­да не намалява с течение на времето, тя по-скоро е подчертана. Именно тук те се срещат със своята обреченост, довеждайки враждата до крайност, без да мислят за последиците или небла­гоприятния ефект, който тя ще има върху тях. Така ненужно си причиняват зло. Трябва да се научат да владеят отрицателните си емоции.

Хармонични взаимоотношения. Хората, родени под това число, откликват и предизвикват много положителен отклик у всички, с които влизат в досег. Те са любещи и искат в замяна любов, ко­ято обикновено получават. Тяхната магнетична личност и чар привличат хората към тях. В резултат те не се затрудняват в от­ношенията си с хората. В партньорството си до живот се нуждаят от едно качество – способността да запазват спокойствие. Не че са лоши и избухливи, но ако ги предизвикат, довеждат омразата си до крайност. Техните партньори трябва да са бдителни и да контролират тази тяхна черта.

Болести. Числото 6 са склокни към неприятности с ушите, но­са и гърлото.

Лекове. Кайсии, ябълки, джоджен, чесън и фасул трябва да са част от редовната храна на родените под това число. Освен това, те трябва да прекарват на открито колкото е възможно повече време.

Съвети. Това е едно от най-добрите числа, под които може да се родиш. Хората с това число са искрени и твърди, обичащи и обичливи и са незабравими личности. Околните трябва да са вни­мателни, да оценяват техните ценни качества и да внимават да не ги обиждат ненужно, защото те са лоши врагове, така както са добри приятели. Ако гневът им бъде предизвикан, стават не­контролируеми и трябва да се научат да преодоляват тази сла­бост. Ако успеят, стават най-обичливите хора и най-добрите приятели и любовници.

Скъпоценни камъни, носещи щастие – тюркоаз и смарагд.

Метали, носещи щастие. За родените под това число щастли­вият метал е олово, който може да се съчетава с жълти метали. Трябва да тежи не по-малко от 2 грама.

Цветове, носещи щастие. Цветовете, носещи щастие на число­то 6, са светлосин и розов.

Щастливи числа. Числата в най-голяма хармония с числото 6 са:

а) Числото 6 и други числа, чиито цифри, събрани, дават прос­тото число 6. Например 15 и 24.

б)  Числото 7 и числа, чиито цифри, събрани, дават числото 7 – като 16 и 25.

Неблагоприятни числа. Антипатичните числа са 1,3,10,12,19, 21 и 30.

Благоприятни дати. Благоприятните дати за числото 6 са 6, 15 и 24 число на всеки месец.

Неблагоприятни дати. Неблагоприятните дати за родените под числото 6 са 7, 19, 22.

Благоприятни дни. Благоприятните дни за числото 6 са втор­ник, четвъртък и петък. Ако тези дни се падат на щастливи дати, ефектът се усилва.

Неблагоприятни дни. Неблагоприятните дни за родените под влиянието на това число са сряда и събота.

Неблагоприятни месеци. Месеците, в които родените под вли­янието на числото 6 трябва да внимават за здравето си, са май, октомври и ноември.
виж

Кармично число 6
Възможно е да сте предали или изоставили семейството си или негов член в минал живот. Урокът на това число ще ви застави да издържате сами семейството си или да се грижите за болен негов член. Въпреки кармата, това може да не се окаже по силите ви и вие и в този живот да напуснете семейното гнездо.
http://syvetnik.blogspot.com/2012/05/blog-post.html

именно число - http://ezominerali.com/numerologiya-kabala/
http://duhovnoobnovlenie.org/?q=node/205

най-общо - http://www.horoskopbg.com/numerologiq.htm
http://duhovno.blogspot.com/2013/02/blog-post_7.html


Гласувай:
0
0Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: thedarkangel1977
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 2229590
Постинги: 1340
Коментари: 1270
Гласове: 2918
Календар
«  Януари, 2019  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031